شاید به جرأت می توان اذعان داشت که در میان خیل جوانان دولت سیزدهم، مهرداد بذرپاش وزیر جوان راه و شهرسازی یک سر و گردن بالاتر از دیگران قرار دارد.
بذرپاش با حضورش در رأس وزارت کارنامه به نسبت موفقی به نمایش گذاشته است، او توانست در مدتی کوتاه به یکی از شعارهای اصلی دولت در حوزه ساخت مسکن جامه عمل بپوشاند و اگر در کارنامه دولت سیزدهم چند نمره درخشان وجود داشته باشد قطعا بذرپاش صاحب یکی از نمرات بالا خواهد بود.
اما حالا ماجرا با زمزمه های کاندیداتوری او مقداری متفاوت شده است، خبرهای درگوشی حکایت از حضور احتمالی بذرپاش در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری دارد.
اگر چه شاید به ظاهر نشود شانس آنچنانی برای او قائل شد اما این حضور در نهایت بازی دو سر بردی برای وزیر جوان بهمراه خواهد داشت.
جسارت حضور در یک رقابت کاملا جدی از او شخصیتی متفاوت برای آینده خواهد ساخت و حتی اگر در میانه راه هم به نفع رئیس جمهور احتمالی آینده کنار برود بازهم حضور بذرپاش در اریکه قدرت را برای آینده تضمین خواهد نمود.
مهرداد بذرپاش متولد ۱۳۵۹ در تهران، سیاستمدار و رئیس هیئت مدیره بنیاد اجتماعی برکت احسان (وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام) است. او صاحبامتیاز روزنامه وطن امروز و نماینده مردم تهران در دوره نهم و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، قائم مقام بنیاد تعاون سپاه، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان، مدیرعامل سایپا، مدیرعامل پارس خودرو و مشاور اجتماعی رئیسجمهور بودهاست.
زندگینامه
مهرداد بذرپاش در سال ۱۳۵۹ خورشیدی در تهران به دنیا آمد. پدرش منصور بذرپاش در جنگ ایران و عراق شهید شد.
دانشگاه و فعالیتهای دانشجویی
او در سال ۱۳۷۷ در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته و در رشته مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی فارغالتحصیل شد. بذرپاش در دانشگاه شریف سرپرست بسیج دانشجویی بود.
وی از سال دوم تحصیل به عضویت بسیج دانشجویی در آمد و در این ایام با حواشی فراوانی رو به رو بود.
فعالیت در شهرداری
پس از انتخاب احمدینژاد به عنوان شهردار تهران، اقدام به تأسیس گروه مشاوران جوان شهردار تهران به عنوان حلقه رابط میان شهرداری تهران و جوانان نمود و از بذرپاش جهت ریاست این گروه دعوت به عمل آورد. پس از چندی، بذرپاش به عنوان مدیر فرهنگسرای خاوران نیز برگزیده شد. بذر پاش با دختر علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم ازدواج کردهاست.
انتصاب به عنوان رئیس دیوان محاسبات
در تاریخ یک مرداد ۱۳۹۹ و با رای نمایندگان مجلس یازدهم شورای اسلامی، مهرداد بذرپاش به عنوان رئیس دیوان محاسبات کشور انتخاب شد. پیش از او عادل آذر در این مقام فعالیت میکرد.
انتصاب به عنوان وزیر راه و شهرسازی
مهرداد بذرپاش پس از استعفای رستم قاسمی از سمت وزارت راه و شهرسازی در تاریخ شانزده آذر ۱۴۰۱ و با اکثریت آراء نمایندگان مجلس به عنوان وزیر راه و شهرسازی انتخاب شد.
0 thoughts on “مهرداد بذرپاش جوان کاربلد دولت سیزدهم /بازی دو سر برد در هرم قدرت”