انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم روز ۱۵ تیرماه برگزار و یک روز بعد نیز نتیجه اش اعلام شد اما به نظر می رسد برای رادیکال های حامی سعید جلیلی کار تازه آغاز شده است. از ابتدای ماه محرم عکسهای حضور مسعود پزشکیان در مراسم های عزارداری گویی پروژه طراحی شده تندروها را بدجور دچار چالش کرده است به طوریکه سراسیمه حملات انتحاری به رئیس جمهور منتخب را در دستورکار قرار دادند.
منصوره معصومی اصل عضو ارشد شریان، پزشکیان را عمروعاص خواند، حمید رسایی دیگر عضو شریان تلاش کرد از پزشکیان تصویری منافقانه را ترسیم کند که در ظاهر به مراسم عزاداری سیدالشهدا می رود و در باطن با صدور حکم برای ظریف خط باطل را دنبال می کند. در قزوین هم یک سخنران مذهبی در حضور رئیس ستاد مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب را از لشکریان یزدی خواند. حال این سئوال پیش می آید که نهان پزشکیان بعد از یک دوره وزارت، ۵ دوره نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی و کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی در این رقابت چه طور به یکباره برای رادیکال ها مکشوف شده است که این طور هیاهو به راه انداختند.
ناصر ایمانی در گفتوگو با خبرنگار نامه نیوز درباره حمله های تندروها به مسعود پزشکیان گفت: تندروها در دو جناح سیاسی تحرکاتی می کنند که اقدامات شان عامل تشدید رفتارهای رادیکالی متقابل می شود. هر دو طیف تندرو خطاب به هم حرف هایی را می زنند که قطعا به ضرر نظام و مردم است.
وی افزود: طیف تندرو مخالف آقای پزشکیان می خواهد یک زدگی و دلسردی در افکارعمومی نسبت به مشارکت های بعدی در انتخابات ایجاد کند. در واقع قصد دارند این طور فضا را جلوه دهند که «ما حق داشتیم و درست می گفتیم که نباید به آقای دکتر پزشکیان رأی داد»، در حالیکه خودشان نیز می دانند آقای دکتر پزشکیان سوابق آقای پزشکیان نشان می دهد بسیار متدین، ساده زیست و سالم است.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آقای پزشکیان از ابتدا همین مشی و رویه اخلاقی و مذهبی را داشته، اظهار کرد: بررسی زندگی شخصی و سیاسی آقای پزشکیان نشان می دهد که کوچکترین خدشه ای به رفتارهای او وارد نیست و از زمان وزارت تا نمایندگی مردم در مجلس همین نگاه و دیدگاه را داشته است.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب ادامه داد: آقای پزشکیان امروز رئیس جمهور کل ملت ایران است و باید همه دلسوزان و دوستداران کشور و نظام جمهوری اسلامی به دولت او کمک و همفکری دهند. به عبارت دیگر حتی اگر کسی دعوت به همکاری و همفکری با دولت نشود باید از هر طریقی می تواند برای هموار کردن مسیر دولت یاری برساند. اگر کسی خلاف این رفتار کند قطعا یک حرکت ضدانقلابی و ضدایرانی انجام داده است.
ایمانی گفت: آقایانی که تندروی می کنند نگذارند حرفهای بزنیم که پشت پردهها درباره آنها علنی شود چون حرف های زیادی برای گرفتن وجود دارد. ترجیح می دهیم برای آنکه فضای سیاسی کشور سالم باقی بماند این حرف ها را نگوییم اما اگر این آقایان بخواهند به تندروی های خودشان علیه دولت ادامه دهند باید آن حرف ها زده شود تا آقایان تندرو سرجایشان بنشینند.
وی افزود: البته تندروهایی هستند که خودشان را طرفدار آقای پزشکیان می دانند. آنها نیز هنوز فضای انتخابات را رها نکردند و حرف های تندی را می زنند که عملا می خواهند طیف تندرو مخالف آقای پزشکیان را تحریک کنند. معتقدم هر دو طیف تندرو با اقدامات و حرکات شان دارند به دولت چهاردهم، کشور، مردم و نظام آسیب می زنند.